Huoneistoremontti

HUONEISTOREMONTTI HELSINKI, VANTAA, ESPOO

Huoneistoremontit ammattitaidolla

Huoneistoremontti on avain viihtyisämpään ja käytännöllisempään kotiisi. Haluamme tarjota hyvin suunniteltuja ja käytännöllisiä ratkaisuja tarpeisiisi. Remonttimme toteutetaan aina ammattitaitoisesti ja laadukkailla materiaaleilla, jotka täyttävät kaikki remontoitavan kohteen vaatimukset

  • Meillä on laaja kokemus  huoneistoremonttien ja muiden remonttien toteuttamisesta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä muualla  pääkaupunkiseudulla.
  • Autamme sinua remontin suunnittelussa sekä tarpeisiisi ja budjettiisi sopivien kalusteiden ja materiaalien valinnassa
  • Otamme vastuun remontin jokaisesta vaiheesta, jotta remontti sujuu sujuvasti ja aikataulun mukaisesti.
  • Kun remontti on valmis, suoritamme loppusiivouksen.
Huoneistoremontti Helsingissä
makuuhuoneremontti

Remontti, jonka laatuun voit luottaa

Kodin remontti voi olla pelottava tehtävä, mutta Padelco Oy:n kanssa voit olla varma, että projektisi on hyvissä käsissä. Panostamme asiakaslähtöiseen palveluun ja kokeneista ammattilaisista koostuva tiimimme työskentelee kanssasi varmistaakseen, että visiosi toteutuu. Ymmärrämme vaatimusten ja määräysten noudattamisen tärkeyden ja olemme ylpeitä siitä, että kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin. Purkutöistä asennukseen ja putkityöhön asti hoidamme remontin jokaisen osa-alueen huolellisesti ja tarkasti. Lisäksi tarjoamme täyden valikoiman palveluja, jotta remontistasi tulisi mahdollisimman sujuva ja nopea. Jos siis olet valmis ottamaan seuraavan askeleen, soita meille. Autamme mielellämme sinua toteuttamaan unelmiesi kodin.

Huoneistoremontti esimerkkejä