Keittiöremontti

KEITTIÖREMONTTI HELSINKI ,VANTAA, ESPOO

Laadukas Keittiöremontti

Keittiösi on kotisi sydän, ja sen tulisi heijastaa ainutlaatuista tyyliäsi ja vaatimuksiasi. Siksi me teemme  joustavia ja yksilöllisiä keittiöremontteja, jotka räätälöidään täysin sinun näkemyksesi mukaan avaimet käteen -periaatteella. Meiltä saat keittiöremonttiisi paitsi kalusteet ja kodinkoneet, myös tarvittavat pohjatyöt ja tilaan tehtävät muutokset. Voit olla varma, että lopputulos on viimeistelty ja kestävä. Toteutamme keittiöremontteja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä jo tänään ja aloita unelmiesi keittiön rakentaminen!

keittiöremontti Helsingissä

Keittiöremontti toiveidenne mukaan

Keittiöremontti on usein merkittävä investointi, joten se kannattaa suunnitella ja toteuttaa huolellisesti. Nykypäivän keittiöiltä odotetaan erilaisia asioita kuin ennen. Modernin keittiön kodinkoneet tarvitsevat enemmän sähköä joten on varmistettava että sähköjärjestelmäsi kestää lisääntyneen kysynnän. Keittiön pohjaratkaisu kannattaa suunnitella omien tarpeiden mukaan. Jos esimerkiksi viihdytät usein vieraita, kannattaa harkita saarekkeen tai työtason asentamista istumapaikoilla. Tämä tarjoaa lisätilaa ruoanvalmistukseen ja antaa vieraille mahdollisuuden istua ja jutella ruoanlaiton aikana.  Keittiöremontin yhteydessä kannattaa myös panostaa siihen, että keittiö on hyvin valaistu. Keittiön valaistusta on saatavilla monenlaista, joten on tärkeää valita tarpeisiisi parhaiten sopiva tyyppi. Huolellisella suunnittelulla keittiöremontti voi olla miellyttävä ja palkitseva kokemus. 

Olemme toteuttaneet kymmeniä keittiöremontteja pääkaupunkiseudulla ja meillä kokemusta kaikenkokoisista keittiöremonteista, pienistä kosmeettisista päivityksistä täydellisiin keittiön uudistuksiin. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan unelmiesi keittiö yhdessä!

Keittiöremontti esimerkkejä